Logo
Print this page

Χρυσός στο βαλκανικό πρωτάθλημα ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Το Χρυσό μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει ο  Ανδρέας Κεχαγιάς στο βαλκανικό πρωτάθλημα technical striking Kick Boxing ανδρών-γυναικών της διεθνούς οργάνωσης  I.O.T.S., που διεξήχθη 2-3/6 στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας. O διεθνής αθλητής  έλαβε μέρος στην κατηγορία έως 80 κιλά ανδρών στο μοναδικό αγώνισμα που διεξάγει η οργάνωση και είναι το Κ1.

Ο Κεχαγιάς πέρασε τα προημιτελικά χωρίς αγώνα, αφού οι διοργανωτές απέκλεισαν τον Σκοπιανό αντίπαλό του, διότι στην αθλητική του περιβολή υπήρχε έντονα μόνο η αναγραφή της λέξης Macedonia, ενώ είχε γίνει  μέλος στην οργάνωση με το καταστατικό να γράφει FYROM.

Στα ημιτελικά κατάφερε προς στο τέλος της αναμέτρησης να επικρατήσει στα σημεία του Βόσνιου αντιπάλου του και στη συνέχεια στον τελικό  αναμετρήθηκε με τον Ρουμάνο αθλητή, ο οποίος αγώνας έληξε ισόπαλος και με απόφαση διαιτητών του δόθηκε η νίκη, διότι δημιούργησε περισσότερες επιθετικές ενέργειες στη διάρκεια του παιχνιδιού του.  

Για τον Κεχαγιά, αυτή ήταν η τέταρτη συμμετοχή σε βαλκανικούς αγώνες κατακτώντας συνολικά 3 μετάλλια. Οι τρεις προηγηθείσες ήταν: στην Προύσα  της Τουρκίας, στη Θεσσαλονίκη και στο  Πλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]