noodles volos banner

Το παρών σε φιλανθρωπική προπόνηση ο Ανδ. Κεχαγιάς

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση της διάσημης σχολής των ''FIGHTERS'' Βόλου βρέθηκε στις 16 Δεκεμβρίου ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ της W.F.M.A. Ανδρέας Κεχαγιάς (Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος), για να δώσει τρόφιμα που θα διατεθούν δωρεάν σε άπορες οικογένειες της πόλης του Βόλου.

Ο Κεχαγιάς πήρε μέρος στην προπόνηση και στα σπάρινγκ που έκανε ο σύλλογος υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου πρώην αθλητή και νυν προπονητή κ. Tσάπρα Κωνσταντίνου, που με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση  προβάλλει σωστά το άθλημα του κικ μπόξινγκ κι αυτό φαίνεται με τις αξιόλογες επιτυχίες των αθλητών του.

Επίσης, το αθλητικό τμήμα  του Α.Π.Σ. ''Μέγας Αλέξανδρος'' αποφάσισε να παρευρεθεί και να ενισχύσει οικονομικά τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων  Μικτής Θεσσαλίας και της Εθνικής Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων ημέρα Δευτέρα 19/12/016 στο ΕΑΚ Βόλου για μια 14χρονη Βολιώτισσα μαθήτρια που έχει πρόβλημα υγείας και θέλει άμεσα θεραπεία.

Στον αγώνα αυτόν θα βρίσκεται και ο βολιώτης διεθνής αθλητής του κικ μπόξινγκ Κεχαγιάς Ανδρέας, που έχει βαθιά ευαισθησία σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας. Από τον  Α.Π.Σ. ''Μέγας Αλέξανδρος'' γίνεται έκκληση σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νομού μας να φέρουν τα παιδιά, τους γονείς και φίλους στον αγώνα και να αγοράσουν ένα εισιτήριο με κόστος 3 ευρώ, ώστε να  βοηθήσουν το μικρό κορίτσι να θεραπευθεί.