noodles volos banner

Σε αγώνες στο Κιλκίς ο Ανδρ. Κεχαγιάς

Σε αγώνες στο Κλικίς αυτό το Σαββατοκύριακο αθλητές κικ-μπόξινγκ. Θα γίνουν οι αγώνες πρόκρισης της Ενωσης Σωματείων Κικ Μπόξινγκ Βορείου Ελλάδος για τα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών-γυναικών. Ο Α.Σ. Μαχών Θεσσαλονίκης, με συνεργασία τον Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος (από τον Βόλο) θα λάβουν μέρος με τους παρακάτω αθλητές: στους άνδρες εώς 70 κιλά ο Τσίτσας Νίκος, εώς 75κ ο Μάραλης Πέτρος, εώς 80κ ο Κεχαγιάς Ανδρέας, και στη βαριά κατηγορία +91 ο Μπάσκας Αποστόλης. Στις γυναίκες θα αγωνιστούν εώς 50κ η Κυριάκη Μαρία, εώς 55κ η Σταθοπούλου Κατερίνα, εώς 60κ η Μουράβα Αγγελική, εώς 65κ η Κοτσαρά Βαλεντίνα.
Οι συμμετοχές των συλλόγων-μελών της ΕΣΚΙΒΕ έφτασαν τις 69 και πάνω από 300 αθλητές
Α΄κατηγορίας θα πάρουν μέρος. Σε κάθε κατηγορία περνούν οι 4 πρώτοι και μαζί με τις άλλες προκρίσεις που θα γίνουν την ίδια ημερομηνία σε άλλες πόλεις (Νοτίου Ελλάδος, Κρήτης και νήσων,) θα συμπληρώσουν σε κάθε κατηγορία την 16άδα στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος. Επίσης οι ίδιοι αθλητές που θα προκριθούν, θα συμμετάσχουν και στο Κύπελλο Ελλάδος. Τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, τον περσινό πρωταθλητή και όχι
μόνο Κεχαγιά Ανδρέα, που είναι αήττητος από αρχές του 2015 σε 17 συνεχόμενους αγώνες και ένας πρόωρος αποκλεισμός θα έιναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην κατηγορία του.