noodles volos banner

Προαγωγικές εξετάσεις στον Μαχητή Αγριάς

  • Published in Karate

Το Σάββατο 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις βαθμών KYU στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Άγριας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ». Οι αθλητές που έλαβαν μέρος εξετάστηκαν στα ΚΙΗΟΝ (βασικές τεχνικές), ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών εναντίον φανταστικών αντιπάλων) και KUMITE (ελεύθερος αγώνας) καθώς και σε ασκήσεις αντοχής/ενδυνάμωσης αλλά και σε θεωρία.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον διευθύνοντα προπονητή του συλλόγου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Πτυχιούχο προπονητή Β’ κατηγορίας Καράτε Γ.Γ.Α. Κρίσιλα Ιωάννη και από τον Αρχηγό Εκπρόσωπό του Shinkyokushinkai Καράτε στην Ελλάδα  Shihan Κοσμίδη Γεώργιο. Οι αθλητές που προήχθησαν στον επόμενο βαθμών είναι οι εξής:

 Στα 10ΚΥU 

Βεντίστα Ειρήνη 

Βαμβάκος Χάρης 

Μπλόχχας Ορέστης 

Γιαννακούλας Βάιος 

Γιαννακούλας Βαλάντης 

 Στα 9 KYU

Λύτρας Γεωργός 

Αρέθας Κωνσταντίνος 

Κοτσοβός Παναγιώτης 

Κοτσοβός Λευτέρης 

 Στα 7 ΚΥU

Κουτρώτσιος Χρήστος 

Παπαρρίζος Ιωάννης 

Παπαδοπούλου Αναστασία 

Μπαλαμάτσης Νίκος 

Σταθαράκος Σταμάτης

Στο 5 ΚΥU

Καρανικόλου Ατζελίνα

Στο 4 KYU

Πορλουτζής Παναγιώτης 

 Στα 3 ΚΥU

Κορομηνάς Κωνσταντίνος 

Κορομηνά Αφροδίτη 

Ιατροπούλου Βαρβάρα 

Ιατροπούλου Κασσιανή 

Μανθογιάννη Μάγδα 

 Στο 1 KYU

Αγαθουλέσης Θεόδωρος 

Επίσης η απονομή βαθμών KYU στους παραπάνω επιτυχόντες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την παρουσία του Διευθύνοντα προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη και του Αρχηγού και Εκπροσώπου του Shinkyokushinkai  Καράτε στην Ελλάδα Κοσμίδη Γεώργιου. Ακόμη το παρών έδωσαν ο Πρωταθλητής Σιούρας Βίκτωρ και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με τον πρόεδρο Κορομήνα Θεόδωρο και την αντιπρόεδρο Μπαλαμάτση Ζώη.

Το Δ.Σ. και ο Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για το μαχητικό πνεύμα, την πειθαρχία και την υψηλή τεχνική κατάρτιση που έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια των εξετάσεων και ευχαριστούν τους γονείς των μαθητών που είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους αλλά και στους προπονητές τους.