noodles volos banner

Εξετάσεις προαγωγής βαθμών στην Ακαδημία Shinkyokushinkai στην Τσαγκαράδα

  • Published in Karate

Εξετάσεις προαγωγής βαθμών στο τμήμα της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε στην Τσαγκαράδα Πηλίου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 30 Μαΐου παρουσία του προπονητή Γιώργου Κοσμίδη, του εκπαιδευτή Ηρακλή Ποζαπαλίδη και των γονέων των αθλητών.

Το μαχητικό πνεύμα, η δίψα για μάθηση, το πείσμα αλλά και το πάθος όλων των αθλητών  εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους. Σκληροί μικροί μαχητές αψηφούσαν τη σκληρή επαφή των κτυπημάτων και με μεγάλη πειθαρχία και ψυχή εκτελούσαν τις τεχνικές . Άθλος του προπονητή και  δασκάλου του τμήματος Sempai  Ποζαπαλίδη Ηρακλή, ο οποίος με αντίξοες συνθήκες τους χειμερινούς μήνες πρόσφερε σημαντικό έργο στην πανέμορφη Τσαγκαράδα, γεγονός που φανερώνει τη μεγάλη αγάπη του για τα παιδιά και τη δουλειά του.

Ένας μαθητής του Shihan Γιώργου Κοσμίδη, που έστω και αργά μετά από 20 χρόνια εξάσκησης και καταξίωσης στο TAG SO DΟ ασχολήθηκε σοβαρά με το Shinkyokushinkai Καράτε και συνέχισε ως δάσκαλος σε ένα τμήμα που στηρίζεται από τους γονείς και από τη δημοτική αρχή της Τσαγκαράδας. Ένα εύγε στον Ηρακλή που με πολλές θυσίες κρατά ζωντανό και δυνατό το τμήμα της Τσαγκαράδας και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες και τούς  αγώνες.

Οι αθλητές που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό είναι:

Στο 1οKyu

Κιάρα Κότσι

Σαβιόλα Μπέντο

Πατρώνης Απόστολος

Λεωνίδας Νικόλαος

Χάδλας Νικόλαος

Τσιαμαντάνης Αριστοτέλης

Παρνός Κυριάκος

Φεύγας Χρήστος

Κρινάκη Ευαγγελία

Μπαστούνης Δημήτριος

Μπαστούνη Όλγα

Στο 9kyu

Πάνος-Μοράλες Φωτεινή

Στο 8 kyu

Κέιντι Κότσι

Στο 7 kyu

Tσιάκας Νικόλαος

Στο 5 kyu

Kαραγιάννης Νικόλαος

Στο 3 kyu

Mύρτσεφ Θεόδωρος

Γεωργούδης Ευστάθιος

Το ΔΣ του Συλλόγου και ο Διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης συγχαίρει τα παιδιά για τις μοναδικές εξετάσεις και τους εύχεται καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες.