noodles volos banner

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

  • Published in Karate

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου, στο χώρο του Γυμνασίου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Η εκδήλωση άρχισε με το κόψιμο της πίτας και το χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου, Αθανασίου Καραπλιάγκου, με την παρουσίαση στόχων, προοπτικών και ευχών για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Βλάχος Αθανάσιος, παλιός αθλητής του συλλόγου, ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο και την πορεία του συλλόγου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή ζωνών, αναμνηστικών δώρων και ημερολογίων για το έτος 2016. Τυχερή κερδίζοντας το φλουρί ήταν η Λουφοπούλου Φρειδερίκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Ρήγα Φεραίου Παπαρούνας Χρήστος, ο πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.Φ. Βλάχος Αθανάσιος, η προπονήτρια του συλλόγου Μαρία Φιλιπόνη και δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου. Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ευχαριστεί τον Τόλιο Θέμη για την προσφορά της πίτας! και συγχαίρει τον πρόεδρο Αθανάσιο Καραπλιάγκο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου που αναλαμβάνει καλύπτοντας Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα.