noodles volos banner

Πήραν το δίπλωμα προπονητή οι Βαλεντίνα και Βασιλική Καραπλιάγγου

  • Published in Karate

 

Το δίπλωμα προπονητή απονεμήθηκε στις πρωταθλήτριες Ευρώπης, Βαλεντίνα και Βασιλική Καραπλιάγγου, οι οποίες ταυτόχρονα εργάζονται και ως δασκάλες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, συνδυάζοντας και μεταλαμπαδεύοντας τα ιδανικά του αθλητισμού και της παιδείας στη νέα γενιά. Οι δύο αθλήτριες του Συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου παρέλαβαν το δίπλωμα σε
εκδήλωση που διοργάνωσε χθες 17 Ιουλίου η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η απονομή έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων, στα Άνω Λιόσια Αττικής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και διευθυντής της Σχολής Προπονητών καράτε Χρήστος Μπουλούμπασης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γεώργιος Γερόλυμπος και το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Σχολής Εμμανουέλα Ποντίδα.
Τα διπλώματα απένειμε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Η πιστοποίηση προπονητή απονεμήθηκε στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του κύκλου εκπαίδευσης 134 αθλητών και αθλητριών στη Σχολή Προπονητών, που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για πρώτη φορά μετά από διάστημα 13 ετών.