noodles volos banner

Διεθνείς αγώνες τζούντο στον Βόλο

  • Published in Judo

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 θα διεξαχθούν διεθνείς αγώνες  τζούντο με συμμετοχή ομάδων από Βαλκανικές χώρες, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου.

Από την Ελλάδα συμμετέχουν 22 σωματεία με 230 αθλητές και αθλήτριες, ενώ από τις χώρες των Βαλκανίων (Κροατία, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο) 25 αθλητές και αθλήτριες.

Οι αγώνες περιλαμβάνουν τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων και Νέων Ανδρών- Γυναικών. Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν από την Ελλάδα είναι από τις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Ελλάδος και Βορείου Ελλάδος.      

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Όμιλο Φίλων Τζούντο Μαγνησίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο της  Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.00, και οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Τζούντο, καθώς και τις προσπάθειες των βολιωτών αθλητών σε ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή μας.