Logo
Print this page

Διοργάνωση στο Βόλο ζήτησε από την EJU ο Γιάννης Καφενταράκης

Την ανάθεση μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης τζούντο στην πόλη του Βόλου, ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης, από τον ομόλογό του της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Σολοβέιτσικ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΕΟΤ. Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων, το θέμα ανάληψης από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας μιας μεγάλης αγωνιστικής εκδήλωσης μέσα στην επόμενη διετία.

«Η πόλη του Βόλου πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ανάληψη ενός μεγάλου αθλητικού event. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ενώ διαθέτει και ένα από τα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια στην Ελλάδα. Έχει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορούν να φιλοξενήσουν όλες τις αποστολές, ενώ εκτός όλων των άλλων, η περιφέρεια διαθέτει την τεχνογνωσία για να διοργανώσει σπουδαία αθλητικά γεγονότα», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης, ο οποίος στάθηκε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που διεξήχθη στα Άνω Λιόσια.
«Οι προσπάθειες και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, αφού τουλάχιστον οργανωτικά τα πήγαμε σχεδόν άριστα. Η αγωνιστική μας παρουσία προβλημάτισε, όμως νοιώθουμε υπέροχα από τη στιγμή που οι ξένες αποστολές έφυγαν από την Ελλάδα χωρίς κανένα παράπονο. Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γνωρίζουν ότι οι Έλληνες μπορούν και ξέρουν να διοργανώνουν αγώνες υψηλού επιπέδου και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον. Ο Βόλος ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να φορέσει τα καλά του και να υποδεχτεί ομάδες απ' όλην Ευρώπη και απ' όλον τον κόσμο».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]