noodles volos banner

Πετυχημένο αγωνιστικό σεμινάριο καράτε από τον Γ. Στεφάνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο του κιοκουσινκάι καράτε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου, την Πέμπτη 25 Ιουλίου από τον προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού και εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate στη χώρα μας Ιωάννη Στεφάνου.

Μεγάλος προσκεκλημένος ο οποίος δίδαξε ήταν ο δημοφιλής Άγγλος εκπαιδευτής του κιοκουσινκάι, σιχάν Στήβεν Τζοόυνς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τζόουνς ήταν ο πρωτος Δάσκαλος που δίδαξε επίσημα στην Ελλάδα ξεκινώντας στο Βόλο το κιοκουσινκάι καράτε το 1976 με την πρωτοβουλία του τότε εκπροσώπου της χώρας μας Νικολάου Βαρελόπουλου και αποτέλεσε Δάσκαλος πολλών μεγάλων σημερινών εκπαιδευτών του συστήματος.
Οι αθλητές κι αθλήτριες του καλοκαιρινού τμήματος που έλαβαν μέρος εντυπωσιάστηκαν από την εμπειρία του Shihan Stephen Jones ο οποίος δίδαξε πληθώρα αγωνιστικών τεχνικών αποτέλεσμα της λαμπρής του αγωνιστικής καριέρας καθώς υπήρξε 7 συνεχόμενα χρόνια Πρωταθλητής Ευρώπης και με ιδιαίτερη έμφαση στα λακτίσματα. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου εκτίμησαν ακόμη περισσότερο τον Shihan Stephen Jones διότι πέραν του μεγάλου τεχνικά Δασκάλου κέρδισε την εκτίμηση των αθλητών με την απλότητα του χαρακτήρα και το ήθος του.

Αυτό το σεμινάριο διεξήχθη στα πλάισια του αγωνιστικού προγράμματος του Ιωάννη Στεφάνου που σε συνδυασμό με το 4ήμερο Summer Camp που διοργανώθηκε στις 4-7 Ιουλίου στο Βόλο με τον παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα Δάσκαλο σιχάν Τσουτόμου Βακιούτσι, θέλει να καταστήσει την πόλη του Βόλου κέντρο αγωνιστικών σεμιναρίων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου με την παρουσία διεθνώς καταξιωμένων δασκάλων, με στόχο τη βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου και την καθιέρωση της αθλητικής παιδείας μέσω του αυτοελέγχου και της πειθαρχείας.

Last modified onTuesday, 30 July 2013 14:13