noodles volos banner

H ομάδα βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου του Νικόμαχου Βόλου

Εδώ και δύο μήνες, η δραστηριότητα του Νικόμαχου έχει αναπτυχτεί και γύρω από άλλα είδη πολεμικών τεχνών όπως το Brazilian jiu-jitsu, το Krav maga και το Κickbox. Βρίσκεται σε άμεση επαφή με την Ελληνική Φίλαθλη Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ziu-zitsu καθώς και με την Ελληνική ομοσπονδία Krav-Maga.
Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν επίσημα τον σύλλογο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αθήνα στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013 προετοιμάζονται εδώ και 3 μήνες για τους αγώνες αυτούς καθώς και για το πανευρωπαϊκό που θα γίνει αργότερα στις αρχές του 2014. Οι "Μυρμιδόνες" -όπως αυτοαποκαλούνται- προπονούνται καθημερινά το τελευταίο διάστημα με ζήλο, δίνοντας καθημερινή μάχη μεταξύ τους στο τατάμι και έχουν βάλει στόχο μόνο την νίκη για τους αγώνες που έρχονται.
 Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι οι: Κατσαρός Γρηγόρης  -88 κιλά, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας και θα είναι υπεύθυνος και για την αγωνιστική καθοδήγηση των υπολοίπων αθλητών, Τσιλογιαννόπουλος Ορέστης στα -82 κιλά, Σαμαράς-Καμηλαρακης Ηλίας στα -82 κιλά, Αλεξίου Βασίλης στα -88 κιλά, Παρασχάκης Χρήστος στα -82 κιλά, Μέμος Γιάννης στα -82 κιλά και Παράσχος Συμεών στα -100 κιλά.
Στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού του συλλόγου για το 2014 είναι και η διοργάνωση ενός μεγάλου σεμιναρίου με Βραζιλιάνους δασκάλους  που θα διδάξουν τα "μυστικά" του αθλήματος. Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές που θα αγωνιστούν καλή επιτυχία και υπενθυμίζει ότι εγγραφές για τα τμήματα γίνονται καθημερινά από 18.00 έως 21.00 επί της 28ης Οκτωβρίου 158 και Φιλελλήνων καθώς και επί της οδού  Ελ.Βενιζέλου 112.