noodles volos banner

Στην 5η θέση ο Χρηστομάνος στο Παγκόσμιο Κ23 ετών

Το εκπληκτικό καλοκαίρι της Κατερίνας Νικολαίδου συνεχίστηκε και τον Παγκόσμιο Νέων ανδρών-γυναικών στο Λιντζ της Αυστρίας. Μετά τα χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαικό τηςε Σεβίλης και τους Μεσογειακούς της Μερσίνης η Κατερινιωτισσα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της και πάντα στο ίδιο αγώνισμα στο σκιφ ελ βαρών. Σε όλες τις κούρσες που πήρε μέρος στο Λιντζ η Κατερίνα αποδείκνυε ότι ήταν το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και το πρωί της Κυριακής επιβεβαίωσε αυτό τον τίτλο κάνοντας τρια τα προσωπικά χρυσά μετάλλια που έχει κερδίσει τους τελευταίους μήνες λίγο μετά την μεγάλη απόφαση να περάσει στα ελαφρά βάρη.

Από εκεί και πέρα το άλλο πλήρωμα που πήρε μέρος σε μεγάλο τελικο στο Λιντ, η δίκωπος άνευ με τους Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Αλέξανδρο Δαφνή κατέκτησαν την 5η θέση κι έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον. O Χρηστομάνος είναι αθλητής του ΝΟΒΑ.

Τρία πληρώματα πήραν μέρος στους μικρούς τελικούς,  Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ ελ βαρών και ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ τερμάτισαν πρώτοι και κατετάγησαν 7οι στον κόσμο ενώ η Ελένη Διαμάντη ήταν 2η στο σκιφ και 8η στη γενική. Τέλος το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Μαγγλάρα-Αγγελόπουλο Β. πήρε την 6η θέση στον Γ΄Τελικό  και την 18η στη γενική