noodles volos banner

Άλλοι επτά κωπηλάτες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο κοινόβιο της Εθνικής

Σύμφωνα με έγγραφο (ΑΠΦ22/671/10-5-2018) της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ) καλούνται σε κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας επτά αθλητές & αθλήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Με τον Γιάννη Καλανδαρίδη που είναι μόνιμο στέλεχος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας οι αθλητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. που συμπεριλαμβάνονται στους αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στα Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα το 2018 είναι οκτώ.

Ήδη ο Γιάννης Καλανδαρίδης έχει επιλεγεί στους επίλεκτους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελληνική Κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Οι αθλητές και αθλήτριες  του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. που θα συμμετέχουν στο κοινόβιο που θα διαρκέσει από 9/6/2018 έως 2/7/2018 είναι οι εξής:

ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΧΙΖΟΔΗΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΓΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΔΕΜΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΣΠΑ, ΜΠΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συγχαίρει τους αθλητές, αθλήτριες, τον τεχνικό υπεύθυνο της Κωπηλασίας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Σάμιο Συμεών, και τις προπονήτριες, Τασιού Σοφία και Τσόγκα Όλγα.