noodles volos banner

Απόλυτη επιτυχία στον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης για τους κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 140 αθλητών και αθλητριών από 19 σωματεία όλης τις χώρας, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης των αθλητών και αθλητριών που θα πλαισιώσουν τις Εθνικές Ομάδες.

Ο αγώνας αφορούσε τις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων και αποτελεί τη συνέχεια από τον πρώτο Αγώνα που είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και ήταν η τελική δοκιμασία για τις κλήσεις σε κοινόβιο προετοιμασίας τις Εθνικής Ομάδας τον Ιούνιο στην Καστοριά καθώς και για τις δοκιμασίες Χρόνου της 2ας Ιουλίου.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Β.-Α. πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή σε όλες τις κούρσες που αγωνίστηκαν.

Οι Χρηστομάνος Κωνσταντίνος - Δαφνής Αλέξανδρος στη δίκωπο ανδρών κατέκτησαν μια 1η & μια 2η θέση σε 16 συμμετοχές και την 1η θέση στην τετράκωπο ανδρών μαζί με άλλους αθλητές της Εθνικής Ομάδας.

Οι Μαραγκός Γιώργος - Καραδέμητρος Δημήτρης στη δίκωπο εφήβων κατέκτησαν την 4η θέση σε 16 συμμετοχές και την 1η θέση στην τετράκωπο εφήβων.

Η Νόνη Ισμήνη στο σκιφ νεανίδων κατέκτησε την 1η θέση σε 16 συμμετοχές και την 1η θέση στο διπλό σκιφ. Μετά από αυτή την επιτυχία αγωνίστηκε και στο σκιφ γυναικών (αν και κορασίδα) και κατέκτησε την 5η θέση σε 9 συμμετοχές, συναγωνιζόμενη με όλες τις κορυφαίες αθλήτριες τις Εθνικής Ομάδας.

Η Μπρουσοβάνα Κατερίνα στο σκιφ νεανίδων κατέκτησε την 4η θέση σε 16 συμμετοχές και την 1η στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, το Δ.Σ. και ο Έφορος  κ. Στέφανος Μπασδάνης συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες και τον προπονητή κ. Γιώργο Κουρκούμπα για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, πιστοποιώντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα.