noodles volos banner

Κωπηλατικές επιτυχίες του ΝΟΒ-Α

Για τις επιτυχίες των κωπηλατών του εξέδωσε ανακοίνωση ο ΝΟΒ-Α. Αναλυτικά:

"Για ακόμη μία χρονιά οι αθλητές του κωπηλατικού τμήματος του Ν.Ο.Β.-Α αντιπροσώπευσαν επάξια τον όμιλό μας αλλά και την Ελληνική κωπηλασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που διεξήχθη στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας στις 24-28 Αυγούστου 2016.

Η πρωταθλήτρια του ομίλου μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΝΤΖΟΥ αγωνίσθηκε στο διπλό σκιφ νεανίδων με τη συναθλήτρια της ΑΝΝΕΤΑ ΚΥΡΙΔΟΥ. Το ελληνικό πλήρωμα στον τελικό του αγωνίσματος πέρασε 2ο στα πρώτα 1.000 μέτρα, στη συνέχεια έπεσε στην 4η θέση, αλλά στα τελευταία 500 μέτρα, κάνοντας εντυπωσιακό φινάλε κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 7:10.55 αφήνοντας για ελάχιστα εκατοστά τρίτο το πλήρωμα της Ιταλίας που τερμάτισε σε χρόνο 7:10.78. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα των Η.Π.Α. με χρόνο 7:08.12.

Ο πρωταθλητής του ομίλου μας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΟΣ αγωνίσθηκε στη τετράκωπο άνευ πηδαλιούχο εφήβων με τους συναθλητές του ΚΟΥΚΟΥΤΗ, ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟ και ΓΙΑΝΝΑΤΖΗ. Το ελληνικό πλήρωμα, μετά από ένα  ωραίο αγώνα, κατέλαβε την 5η θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε το πλήρωμα της Ρουμανίας.

Στις 31/8/2016 πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά αγώνες πρόκρισης για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 10-11/9/16. Προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν ο κωπηλάτης ΣΤΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και η κωπηλάτρια ΝΟΝΗ ΙΣΜΗΝΗ. Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΝΤΖΟΥ  δεν έλαβε μέρος στις παραπάνω προκρίσεις λόγω τραυματισμού της.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και το Δ.Σ. του ομίλου μας συγχαίρει τους αθλητές του, τις οικογένειες τους και τους προπονητές του κωπηλατικού τμήματος, κ.κ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και εύχεται  επιτυχίες και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και στην αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί".