noodles volos banner

Ανακοίνωση του ΟΕΑΝΑΒ

Ο ΟΕΑΝΑΒ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που υπογράφεται για το δ.σ., από τον αντιπρόεδρο του ομίλου, Μ. Βαρδαλή: "Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Λ. Τσουκαλά στον ημερήσιο τοπικό τύπο, η Διοίκηση του Ο.E.A. – Ν.Α.Β. αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να χρησιμοποιούνται οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης του Βόλου ως οχήματα προσωπικών διενέξεων.
Ο κ. Τσουκαλάς προφανώς αναφέρεται σε συγκεκριμένα άτομα που σκοπίμως δεν κατονομάζει, εξυπηρετώντας έτσι προσωπικές του αντιπαραθέσεις, ταυτόχρονα όμως αμαυρώνει τη φήμη του Ο.Ε.A. – Ν.Α.Β., ενός αθλητικού σωματίου που έχει αποδείξει με την πολύχρονη παρουσία του στον χώρου του αθλητισμού ότι προάγει το αθλητικό ιδεώδες, καθώς οι αθλητές του, το Διοικητικό του Συμβούλιο και το επιστημονικό του προσωπικό (προπονητές κλπ) έχουν ήθος και αξιοπρέπεια και για το λόγο αυτό έχουν επιτευχθεί διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο κ. Τσουκαλάς λόγω του ότι για πρώτη φορά ανέλαβε αρμοδιότητες στην θέση του Έφορου κωπηλασίας και ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Β.-Α. δεν γνωρίζει καλά ούτε τους αθλητές ούτε την πορεία των δύο σωματείων αφού είναι γνωστό, ότι οι αθλητές του Ν.Ο.Β.-Α. και του Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β. κάνουν κοινές παρέες, βιώνουν τις ίδιες χαρές και αγωνίες, τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους, οι οποίοι κατά την διενέργεια του συγκεκριμένου πρωταθλήματος από κοινού ζητωκραύγαζαν για τον Βόλο και τις επιτυχίες μας, γι’ αυτό έσπευσαν να μας συγχαρούν. Τέλος, η επίκληση του Εισαγγελέα δεν θα έπρεπε να αποτελεί μέσο εκφοβισμού για την επίλυση ιδιωτικών διαφορών.
Το 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων έφερε τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης με πρώτο τον Ν.Ο.Θ. και δεύτερο τον Ν.Ο.Ι.. Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και παραβρέθηκαν πολιτειακοί παράγοντες και ο Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε. κ. Καπράλος".