noodles volos banner

Εξετάσεις Διαιτητών Κωπηλασίας στο Βόλο

 

Ένα νέος διαιτητής κωπηλασίας θα αναδειχθεί από το Βόλο και τις εξετάσεις τις οποίες προκήρυξε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Mετά την πρόταση της ΚΕΔ και λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 2 παρ. 1 Κανονισμού Διαιτησίας προκηρύσσονται εξετάσεις ( Άνοιξη 2015 ) για την ονομασία νέων Δοκίμων Διαιτητών Κωπηλασίας στις περιοχές της Θεσσαλονίκης ( μέχρι 2 διαιτητές) και στο Βόλο ( 1 Διαιτητής).
Παρακαλούνται τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. να προτείνουν άτομα που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τα οποία πρέπει:
1.- Να είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας τουλάχιστον εκπαίδευσης.
2.- Να έχουν αποσυρθεί της ενεργού αγωνιστικής δραστηριότητος από 2ετίας.
3.- Να είναι ηλικίας από 25 έως 45 ετών.
Η προηγούμενη ενασχόληση με το άθλημα και η γνώση ξένης γλώσσας, θα συνεκτιμηθεί.
Υποψηφιότητες, με το απαραίτητο βιογραφικό σημείωμα, πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015, προς στην Κ.Ε.Δ. μέσω της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ., είτε απευθείας, είτε μέσω Σωματείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Ο τόπος και ο χρόνος των εξετάσεων ( γραπτών και προφορικών) θα καθοριστούν αργότερα και θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα στους ενδιαφερόμενους.

 

Last modified onThursday, 19 March 2015 18:39