noodles volos banner

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 4ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών

Ο 4ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών προγραμματίστηκε να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου με αγώνες αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων, και επίσης με παιδική διαδρομή 500 μέτρων. Στο σάιτ του ΣΔΥ Βόλου www.sdyvolou.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την προκήρυξη και να κάνουν την εγγραφή. Σημειώνεται ότι όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται απευθείας στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο link:  bit.ly/kalanera2018

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10.00 το πρωί, με εκκίνηση και τερματισμό στην παραλία των Καλών Νερών. Οι διαδρομές 5-10χλμ θα είναι ευχάριστες, τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα και παράλληλα στο ποτάμι θαυμάζοντας τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας! Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο αγώνας 500 μέτρων για παιδιά ως 12 ετών.

Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα. Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάσει των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.