noodles volos banner

Επέστρεψε με χρυσό ο Γ.Σ. Βόλου από το Πανελλήνιο Ενόργανης

Στις επιτυχίες των αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής την κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων αναφέρεται δελτίο Τύπου του Γ.Σ. Βόλου. Αναλυτικά:

"Στην τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στις κατηγορίες ''Παμπαίδων- Παγκορασίδων'' οι αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Βόλου επέστρεψαν για άλλη μία φορά με χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους. Έτσι, ο Γ.Σ. Βόλου ανακηρύσσεται πρώτος τοπικός σύλλογος σε επιτυχίες και συγκομιδή μεταλλίων στην ενόργανη γυμναστική τη φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα ο αθλητής Καρανάσιος Βαγγέλης απέσπασε το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο, στο Δίζυγο αυτή τη φορά, με βαθμολογία 9,500. στο Άλμα πήρε το χάλκινο μετάλλιο με βαθμολογία 9.200 και στον Ίππο με λαβές το χάλκινο μετάλλιο με βαθμολογία 9.00. Επίσης κατέλαβε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό ανάμεσα σε 50 αθλητές με βαθμολογία 53.500 και την 5η θέση στα υπόλοιπα τρία όργανα.

Την αγωνιστική ομάδα αποτελούσαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές Δημακόπουλος Κωνσταντίνος, Δούσκας Αγαθοκλής, Χουλιαράς Αλέξανδρος και Ψυχογιός Απόστολος και οι αθλήτριες Άννα -Σοφία Λιβογιάννη και Δήμητρα Σωτηρίου που αγωνίστηκαν σε όλα τα όργανα και έλαβαν καλές θέσεις στη βαθμολογία.

Ο πρόεδρος του ΓΣΒ Αντώνης Χιώτης συγχάρηκε τους αθλητές και τους προπονητές Β .Βυζιώτη, Ν. Βυζιώτη, Βάσω Κορδελά, Άννα Νικήτη για τις επιτυχίες τους. Την αποστολή συνόδευσε η έφορος Άντα Αλεξίου. Τη Δευτέρα ώρα 7μμ στο Γυμναστήριο Καραγάτς, ο ΓΣΒ θα παρουσιάσει με τελετή λήξης, τα προγράμματα των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων της Ενόργανης Γυμναστικής".

Last modified onWednesday, 13 June 2018 00:32