noodles volos banner

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών του ΟΕΑ-ΝΑΒ

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ η κοπή πίτας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και η βράβευση των διακριθέντων αθλητών-τριών του έτους 2017.

Η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή των μελών, γονέων, αθλητών και φίλων του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο μεγαλύτερο Ναυταθλητικό Ελληνικό Όμιλο όπως έχει καθιερωθεί ο  Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. τα τελευταία χρόνια.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο πρόεδρος της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. κ. Ιωάννης Καρράς και ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β. κ. Σταυριδόπουλος Θρασύβουλος. Επίσης τιμήθηκαν οι προπονητές Κωπηλασίας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.  κ. Σάμιος Συμεών, κ. Τασιού Σοφία και Τσόγκα Όλγα που με τη σοβαρή και επιστημονική δουλεία τους ανέδειξαν τον  Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. ως Πρώτο Πολυνίκη Όμιλο στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το 2017.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον πατέρα Βασίλειο και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. κ. Απόστολος Καζάκης, ο πρόεδρος της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. κ. Ιωάννης Καρράς, η πρώην Υπουργός και Γενική Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλτσογιάννης Γεώργιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αργύρης Κοπάνας και ο εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Βόλου  κ. Βαρελόπουλος Ευάγγελος.

Τις εισηγήσεις των βραβεύσεων  πραγματοποίησαν για το τμήμα Κωπηλασίας η έφορος κ. Ρέππου Στέλλα, για το τμήμα Κολύμβησης η έφορος κ. Μανουσάκη Ηλέκτρα, για την Υδατοσφαίριση ο Αντιπρόεδρος κ. Μαλαμούσης Κωνσταντίνος και για την Ιστιοπλοΐα ο έφορος κ. Γεωργιάδης Σωκράτης.