Logo
Print this page

Με τη στήριξη των Nomads το «Κολυμπώ για τους Άλλους» στον Βόλο

Στις 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα τέσσερα προηγούμενα έτη το «Κολυμπώ για τους άλλους», θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και τη στήριξη του υπεραθλητή Βολιώτη Λευτέρη Παρασκευά και της ΑΜΚΕ “The Extra Mile”. Φίλοι του αθλητή, μικροί και μεγάλοι, θα παραβρεθούν μαζί του για να ενισχύσουν το εγχείρημα.

Συμμετέχοντες του Nomads, όπως ο Κωνσταντίνος Οροκλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χριστίνα Κολέτσα και η Αποστολία Ζωή θα βρίσκονται εκεί να στηρίξουν τόσο το συναθλητή τους όσο και το γεγονός.

Η εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους» πραγματοποιείται με την επιμέλεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «The Extra Mile».
Περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη καταμέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής. Μετά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων και θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

Τα έσοδα
Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Πότε: 11.02.2018
Ώρα διεξαγωγής : 8:30-15:00

Οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιάζονται στη γραμματεία τουλάχιστον μισή ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα κολύμβησης.

Πού: Στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Βόλου “Ιάσων Ζηργάνος”, Σταδίου 1

Λεπτομέρειες διαδρομής

Το κολυμβητήριο είναι κλειστό, 25 μέτρων και έχει 8 διαδρομές. Η μια από αυτές χρησιμοποιείται για ζέσταμα των συμμετεχόντων, ενώ οι υπόλοιπες 7 για τη διεξαγωγή της κολύμβησης.
Σε κάθε διαδρομή κολυμπούν ταυτόχρονα μέχρι και 2 άτομα και η απόσταση που καλύπτουν καταγράφεται από εθελοντή , ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Με τη λήξη των 30 λεπτών, οι συμμετέχοντες βγαίνουν από την πισίνα και παραλαμβάνουν το αναμνηστικό τους δίπλωμα, στο οποίο είναι καταγεγραμμένη η απόσταση που διήνυσαν.
Επιπρόσθετα, έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στον χώρο, για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της διοργάνωσης και να λάβουν μέρος σε αυτό με την παρουσία τους, να δοκιμάσουν τα αναψυκτικά και σνακ που θα παρέχονται, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με διοργανωτές και εθελοντές σε ένα γιορτινό κλίμα που συνδυάζει άθληση, κοινωνική αλληλεγγύη και εθελοντισμό.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση δώρων. Αριθμημένα κουπόνια θα δίνονται σε κάθε συμμετέχοντα στη γραμματεία την ημέρα της διοργάνωσης.

Δήλωση Συμμετοχής: Online μέσω της σελίδας www.kolimpo.gr και πληρωμή του αντιτίμου στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα. Μέσα από την αίτηση των αθλητών, ο κάθε αθλητής έχει τη δυνατότητα να δηλώσει επιθυμητή ώρα συμμετοχής.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται σε 10 ευρώ ανά άτομο για άτομα άνω των 18, ενώ για άτομα κάτω των 18, το αντίτιμο ορίζεται στα 5 ευρώ.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]