noodles volos banner

«Κολυμπώ για τους Άλλους» για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου»

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 έως τις 17:00, στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιάσων Ζηργάνος, θα διεξαχθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας “Κολυμπώ για τους Άλλους”, που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό να στηριχθεί η δράση του ιδρύματος “Κιβωτός του Κόσμου”.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Ο αγώνας, που διοργανώνεται από την The Extra Mile και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη καταμέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν μόνο μέσω ίντερνετ και μέσω τη σελίδας της TheExtraMile.gr.

Μία ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα θα ανακοινωθεί online η λίστα με τα ονόματα των αθλητών και τι ώρες κολυμπάει και σε ποια διαδρομή.

Κόστος Συμμετοχής:

Ενήλικες 10€

Παιδιά 5€