noodles volos banner

Παράλληλες εκδηλώσεις του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Για την παρουσία του στην 2η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση ενημερώνει με δελτίο Τύπου ο ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. Αναλυτικά:

"Ο ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. όχι μόνο έδωσε το παρών φέτος στην 2η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση, αλλά άνοιξε την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου το Σάββατο 13 Μαΐου στις 7μ.μ.

Οι μικροί αθλούμενοι του ομίλου, Νικολία Πασχούδη και Δημήτρης Παΐλας, καβάλα στα δυο πόνυ του ομίλου, Ντένις και Μόνικα, και παρέα με τους συνοδούς τους, Λήδα Κουτρομάνου, Νίκη Τσούνη, Αθηνά Δασκαλά και Αριστέα Γαρυφαλλοπούλου, άνοιξαν την παρέλαση κλέβοντας τις εντυπώσεις.  Την παρέλαση ακολούθησε πομπή πολλών αλόγων από όλες τις περιοχές της χώρας.

Το Δ.Σ. του ομίλου επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο του συλλόγου Κένταυροι, κ. Α. Καϊόπουλο, που διοργάνωσε τη συνάντηση, αλλά και μας τίμησε ζητώντας να ανοίξει ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. την παρέλαση.

Τα δυο πόνυ, μασκώτ του ομίλου, θα βρίσκονται στην αυλή του Πρότυπου Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Παλατίνο, ύστερα από πρόσκληση της κας Δ. Μπατζιάκα, η οποία οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας των παιδιών με τον όμορφο κόσμο του αλόγου. Ελπίζουμε να σας δούμε στο Pony Party του Παλατίνο αυτή την Κυριακή 21/5 στις 11.30".

Last modified onWednesday, 17 May 2017 10:02