noodles volos banner

Στο Παγκόσμιο εφήβων Βολιώτες κωπηλάτες

Με 13 αθλητές κι αθλήτριες που απαρτίζουν έξι πληρώματα θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων που ξεκινάει στις 6 Αυγούστου. Μεταξύ αυτών  ο αθλητής του ΝΟΒΑ, Κωνσταντίνος Λεμονάς και ο αθλητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ, Γιώργος Παπασεκαλλαρίου.  

Ο λόγος για τους: Νίκο Κακούρη-Θωμά Καραμήτρο (φωτο) (δίκωπος άνευ), Γιάννη Πέτρου-Στέφανο Ντούσκο (διπλό σκιφ), Χάρη Αθανασίου-Κων. Λεμονα-Γιώργο Παπασακελλαρίου-Νίκο Βλάχο (τετράκωπο άνευ),Σοφία Ασουμανάκη (σκιφ), Δήμητρα Κουκλοτίδου-Παρασκευή Γιάννου (δίκωπος), Κατερίνα Ζέρβα-Αθηνά Αγγελοπούλου (διπλό σκιφ).

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αμβούργου θα αποτελέσει και το τελικό τεστ προετοιμασίας για τρία μέλη της ομάδας μας και συγκεκριμένα τους Νίκο Κακούρη-Θωμά Καραμήτρο και την Αθηνά Αγγελοπούλου ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων Νεότητας που θα διεξαχθούν στα τέλη του μήνα στο Νανζίν της Κίνας.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων θα λάβουν μέρος συνολικά 730 αθλητές από 57 κράτη με τις Γερμανία, Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες να διαθέτουν τις μεγαλύτερες αποστολές με 49 αθλητές η κάθε μια.

Την ελληνική ομάδα συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε , ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης και οι δυο σωματειακοί προπονητές Βασίλης Χασιώτης και Αλέξανδρος Γκόγκας Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος της Κωπηλατικής ομοσπονδίας και έφορος Εθνικών ομάδων εφήβων Κώστας Νταλαμάγκας.