Logo
Print this page

Αυλαία στο πρωτάθλημα για τον Κένταυρο Αγριάς

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας έχουμε για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Η μαγνησιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 8 Απριλίου στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.  

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς έχει κάνει φέτος μια εξαίρετη πορεία, πέρα από τις αρχικές προσδοκίες - που ήταν η παραμονή στην κατηγορία - και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, μια τιμητική θέση που θέλει να διατηρήσει, στοχεύοντας στη νίκη στο παιχνίδι με τον Λεωνίδα.

Η ομάδα των Αγ. Αναργύρων έχει ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί στα play - off ανόδου, θέλει όμως και αυτή το θετικό αποτέλεσμα, για να ξεκινήσει με όσο περισσότερους βαθμούς στα play - off. Προβλέπεται λοιπόν ένα συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Η διοίκηση της ΑΓΕ Αγριάς - Κένταυρος 2008 καλεί τους φίλους της ομάδας και του αθλήματος να έρθουν στο κλειστό του ΕΑΚ, για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών για τελευταία φορά τη φετινή χρονιά. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι των πρωτοπόρων μεταξύ ΓΑΣ Καματερού και Βριλησσίων, που θα κρίνει ποια ομάδα θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα play - off, όπως και το παιχνίδι μεταξύ Ιωνικού και Ολυμπιακού Κερατσινίου, που κρίνει το 4ο εισιτήριο για τα play - off. 

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Απριλίου 2017 
17.00 Κένταυρος Αγριάς - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 
18.00 Αναγέννηση Βύρωνα - Ο.Φ.Ν. Ιωνίας 
21.00 Έσπερος Καλλιθέας - Θρίαμβος Αθηνών 
21.00 Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Ολυμπιακός Κερατσινίου
Κυριακή 9 Απριλίου 2017 
16.00 ΓΑΣ Καματερού - Βριλήσσια 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]