Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/47210
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/47210
noodles volos banner

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Γιορτή Χειροσφαίρισης στην Αγριά

  • Published in Handball

Με επιτυχία διοργανώθηκε από την ΑΓΕ Αγριάς-Κένταυρος 2008 η Γιορτή Χειροσφαίρισης την Κυριακή 2 Απριλίου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αγριάς. Περισσότερα από 100 παιδιά από τα δημοτικά και τα γυμνάσια της Αγριάς και των Λεχωνίων συμμετείχαν στη γιορτή, γεμίζοντας  με χρώμα τον χώρο του Γυμνασίου Αγριάς.  
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν αγώνες χάντμπολ, ανάλογα με την ηλικία τους. Επίσης υπήρχαν διαγωνιστικά παιχνίδια με τη χρήση της μπάλας του χάντμπολ, που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμάσουν και εκεί τις ικανότητες τους.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δώρο ένα καπέλο με το σήμα του συλλόγου. Δώρα επίσης δόθηκαν στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών. 
Στη γιορτή παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης του συλλόγου, οι προπονητές των τμημάτων (Αθανασαράκης, Λύτρα) και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, Διονύσης Κρατήρας, που στην ομιλία του στο τέλος παρότρυνε τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με ένα ομαδικό και συναρπαστικό άθλημα, όπως είναι το χάντμπολ. Το σημαντικό κέρδος από αυτή τη Γιορτή ήταν τα παιδικά χαμόγελα όλων των παιδιών που συμμετείχαν, αλλά και των γονιών τους που τα συνόδευαν, χαρές που αθλητισμός μπορεί και προσφέρει.   

*Δείτε φωτογραφίες από την Γιορτή Χειροσφαίρισης στην παρακάτω image gallery...

Image Gallery

{gallery}47210{/gallery}