noodles volos banner

Ήττα από τον πρωτοπόρο

  • Published in Handball

Την ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Νίκαιας γνώρισε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της 17ης (προτελευταίας) αγωνιστικής. Ταξίδεψε στην Αθήνα με πολλές ελλείψεις, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό Γιάννη Τσιάπα, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές.

Ο Άρης Νίκαιας μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα από την αρχή, για να λήξει το ημίχρονο με σκορ 14-8. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς ισορρόπησαν το παιχνίδι και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κρατήσαν τη διαφορά στα έξι τέρματα στο τελικό σκορ (22-16). Να σημειώσουμε επίσης την πολύ καλή απόδοση και των δύο τερματοφυλάκων της ομάδας του Κενταύρου, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές επεμβάσεις. Μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο Κένταυρος Αγριάς παραμένει στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, 3 περισσότερους από την 9η ομάδα (Τελαμώνας Σαλαμίνας) για την οποία εκκρεμεί και η απόφαση για το παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας, όπου δεν κατέβηκε να αγωνισθεί. Την τελευταία αγωνιστική, στις 5 Μαρτίου, ο Κένταυρος αντιμετωπίζει στο Βόλο τον Έσπερο Καλλιθέας.

Συνθέσεις:
Άρης Νικαίας: Κλημανόγλου 4, Αθανασίου, Τσαγκούλης 2, Δημητρόπουλος 2, Μουλιάτος, Μελετάκος 6, Μπίλος, Χρηματόπουλος, Μπουλούμπασης 3, Γρηγοράκης 2, Τσάτσας 1, Κρητικός, Χαρμπής, Γραμματικόπουλος 2,Καπετάνιος.
Κένταυρος Αγριάς: Κρατήρας 1, Κουρίδης, Μάνο, Μακρής 1, Αστέρης 3, Καραπαναγιωτίδης (τ/φ), Σαμαράς (τ/φ), Ασαρίδης 2, Κοντογιώργος, Ζωναρόπουλος 6, Νούλης 2, Μιμίκος 1, Μιχαηλίδης.