noodles volos banner

Πάλεψε μέχρι τέλους αλλά ηττήθηκε ο Κένταυρος στο Καματερό

  • Published in Handball

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς από τον ΓΑΣ Καματερού, με 24-21. παρά την πολύ καλή προσπάθεια ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στο κλειστό του Καματερού.

Ο Κένταυρος ξεκίνησε αξιόμαχα το πρώτο ημίχρονο παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα με σκορ 3-6 στο 12ο λεπτό. Οι δύο αποβολές του Κρατήρα και Μιμίκου σε εκείνο το χρονικό σημείο, έφεραν την ομάδα του Καματερού με αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίζει το σκορ σε 6-6. Μετά το 20ό λεπτό ο Κένταυρος έπαθε "μπλακ άουτ" στην επίθεση και έτσι η ομάδα του Καματερού με έξι συνεχόμενα τέρματα πήγε προηγούμενη με 13-7 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αγριάς εμφανίσθηκε ψυχωμένη και μείωσε τη διαφορά ακόμα και στα δύο τέρματα, στο 56ο λεπτό (21-19), χωρίς ωστόσο να αποφύγει την ήττα παρά την πολύ καλή εμφάνιση.

Δεκάλεπτα: 3-4, 7-7, 13-7, 16-13, 20-16, 24-21
ΓΑΣ Καματερού: Γκεργκίνα, Σκοδριανός (2), Γκλάβας, Μάγκος (1), Αμανατίδης (8), Μπούτος, Μπιτόπουλος (3), Βαμβακούσης (2), Βορύλλας, Συμεωνίδης, Σημισακάκης, Πιτερός, Χριστόδουλος, Κλειτσίκας (5), Τότο (1), Κούρτης (2).
Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς, Καραπαναγιωτίδης, Κρατήρας, Αργέντος, Αρβανιτίδης (1), Μακρής (1), Λοίζου (2), Καρανάσιος, Κεφαλάς, Ασαρίδης (5), Ζωναρόπουλος (7), Νούλης, Μιμίκος (5), Μιχαηλίδης.