noodles volos banner

Σημαντική βαθμολογική νίκη για τον Κένταυρο

  • Published in Handball

Σε αγώνα που εξελίχθηκε δραματικός στα τελευταία του δύο λεπτά, η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς πέτυχε σημαντική βαθμολογική νίκη επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κένταυρος πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο 10ο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 1-1, αποτέλεσμα των πολλών άστοχων επιλογών στην επίθεση, αλλά και των σταθερών επεμβάσεων του Ανδριώτη. Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι με πολύ καλή άμυνα πήραν και διατήρησαν το προβάδισμα, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 5 τερμάτων (12-7)
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Κερατσινίου μπήκε πιο δυνατά και μείωσε σε 13-10 στο 36ο λεπτό, οι παίκτες του Κενταύρου αύξησαν πάλι τη διαφορά στα 5 τέρματα (16-11) και συνέχισαν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό μέχρι το 45ο λεπτό (17-13). Στα τελευταία 15 λεπτά η ομάδα του Κερατσινίου μείωσε σε 20-18 στο 58ο λεπτό.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δαλέκος έκανε δυνατό φάουλ στον Λοΐζου που είχε διεισδύσει στην αμυντική ζώνη των φιλοξενούμενων και ήταν έτοιμος να σουτάρει. Ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε δίλεπτη αποβολή, δεν δόθηκε όμως και πέναλτι στην ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού η επίθεση πέρασε άκαρπη για τον Κένταυρο και στην επόμενη επίθεση ο Ολυμπιακός με τον έμπειρο Κουλακάρη μείωσε με πέναλτι σε 20-19, δέκα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με το σφύριγμα της γραμματείας.

Η ομάδα του Κενταύρου κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας και του αθλήματος στην εξέδρα, πήρε σημαντική βαθμολογική νίκη επί μίας αξιόμαχης ομάδας, προχωρώντας έτσι σταθερή στον πρωταρχικό στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία, Επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Καματερό με την τοπική ομάδα.

Δεκάλεπτα: 1-1, 6-4, 12-7, 16-11, 18-15, 20-19
Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μακρής Χρ, Κρατήρας, Αργέντος, Μάνο, Αρβανιτίδης (1), Μακρής Χρ., Λοΐζου (4), Καρανάσιος (1), Ασαρίδης (1), Ζωναρόπουλος (6), Νούλης (2), Μιμίκος (5), Μιχαηλίδης, Κεφαλάς.
Ολυμπιακός Κερατσινίου: Ανδριώτης, Δουμπαρατζής, Σαμαράς (6), Πετράκος (4), Στυλιανός, Κουλακάρης (2), Δαλέκος (6), Παντελάκης, Μπανιάς, Τσακίρης, Καραγεώργος, Ματθιάδης (1), Νικολάου, Νικολαίδης, Ντέμα, Ndreou.