noodles volos banner

Πρεμιέρα σήμερα στην Α2 για τον Κένταυρο Αγριάς

  • Published in Handball

Ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο η Α2 Εθνική Κατηγορία Χάντμπολ και η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς είναι έτοιμη για να δώσει το "παρών" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο εν λόγω πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας σήμερα Σάββατο, στο Αίγιο, στις 18.00, την ομάδα του Σεριφάτου.

Ο νότιος όμιλος της κατηγορίας είναι αρκετά ανανεωμένος, καθώς οι πέντε από τις δέκα ομάδες κάνουν πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Αγριάς συμμετέχει στον όμιλό της μαζί με τις ομάδες των Άρη Νικαίας, Βριλησσίων, Έσπερου Καλλιθέας, Ολυμπιακού Κερατσινίου (γνώριμες και από την περσινή χρονιά). Παράλληλα έχουν προστεθεί και οι ομάδες: Σεριφάτο Αιγίου, ΓΑΣ Καματερού, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας που κέρδισαν αρχικά την άνοδό τους από τη Β εθνική κατηγορία, καθώς και η Φθία Λαμίας (πρώτη επιλαχούσα από τα μπαράζ ανόδου). Την προηγούμενη Κυριακή τον όμιλο συμπλήρωσε η ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας (μετά από νικηφόρο αγώνα μπαράζ).
Αρκετά ανανεωμένη είναι και η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, καθώς το 50% του ρόστερ της είναι καινούριοι παίκτες, Ο Γιάννης Τσιάπας, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για 6η χρονιά, στοχεύει στο χτίσιμο μιας ομάδας που θα βασίζεται στη φυσική κατάσταση, στο γρήγορο χάντμπολ και στην καλή αμυντική λειτουργία.
Το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους: Καραπαναγιωτίδη, Κρατήρα, Καρανάσιο, Μιμίκο, Ασαρίδη, Ζωναρόπουλο, Λοίζου, Κεφαλά, Λαγδό, Νούλη (από τον περσινό κορμό της ομάδας) ενώ έχουν προστεθεί οι: Σαμαράς (από Γ.Σ. Χανίων), Ροδοβίτης (από Αερωπό Έδεσσας), Αργέντος (από Διομήδη Άργους), Μακρής Γ. Χρήστος και Μακρής Ι. Χρήστος (από Ιωνικό Λαμίας), Μάνος (από τις ακαδημίες του Κενταύρου Αγριάς), Αρβανιτίδης (από Φοίβο Συκεών), Μιχαηλίδης (από ΠΑΟΚ). Σακελαρίου.