noodles volos banner

Στο Final Four μπιτς χάντμπολ τα κορίτσια του Κενταύρου

  • Published in Handball

Στο Final Four του 16ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ συμμετέχει η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου 2015 στον Κορινό Πιερίας. Η ομάδα της Μαγνησίας προκρίθηκε ως 4η της γενικής κατάταξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μαζί με τις ομάδες Α.Σ. Σπάρτακος Goalbet, Α.Ο.Α. Καστοριάς και του Άρη Θεσσαλονίκης.
Μπορεί να θεωρείται το αουτσάιντερ του τουρνουά, συμμετέχει  όμως στο Final Four με όνειρα και ελπίδες για την καλύτερη δυνατή παρουσία. Ο Κένταυρος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 17.00 στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα του Α.Σ. Σπάρτακος Goalbet, το φαβορί της διοργάνωσης, η οποία είναι μέχρι τώρα αήττητη στους αγώνες του πρωταθλήματος. Η αποστολή είναι δύσκολη, όμως οι αθλήτριες του Βαγγέλη Ιωάννου θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό. Ανάλογα με την έκβαση του ημιτελικού, θα συμμετέχει στο μικρό ή μεγάλο τελικό, την Κυριακή 26 Ιουλίου.  
Η αποστολή του Κενταύρου Αγριάς που αναχωρεί το Σάββατο το πρωί για τον Κορινό αποτελείται από τους: Ιωάννου Ευάγγελο (προπονητή), Αδάμου Ελευθερία, Βλάχου Μαρία, Ευμορφίδου Δωροθέα, Μαργαρίτη Σοφία, Παπαδοπούλου Αποστολία, Παπούλια Ιωάννα, Παπουτσιδάκη Δήμητρα, Σισμανίδου Θένια, Τζουμέρκα Δώρα, Φάζου Λευκοθέα, Χατζή Στυλιανή. Η μεγάλη απούσα θα είναι η Εβίτα Σταμοπούλου, η οποία το Σάββατο 25 Ιουλίου πρόκειται να τελέσει το θρησκευτικό γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Καλεσόπουλο. Οι ευχές βέβαια όλης της ομάδας θα τους συντροφεύουν, για βίο ανθόσπαρτο!!!