noodles volos banner

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αγώνες για τους παμπαίδες του Κενταύρου στο Diοmidis Cup

  • Published in Handball

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων με την επωνυμία Diomidis Cup, πρόκειται να συμμετέχει και τη φετινή χρονιά η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Κυριακή 6 Ιουλίου ως τις 11 Ιουλίου στην περιοχή της Αργολίδας, με διοργανωτή τον Διομήδη Άργους. Τέσσερα κλειστά γυμναστήρια θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, ενώ οι αποστολές των 21 ομάδων που συμμετέχουν, θα διαμένουν σε 3 περιοχές (Ναύπλιο, Άργος, Νέα Κίος).  

Η ομάδα της Αγριάς που κατέκτησε φέτος αήττητη το πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας, με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες, θέλει πρώτιστα να αποκτήσει αγωνιστικές εμπειρίες σε αυτούς τους αγώνες αλλά και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Αθανασαράκη έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα, με συνεχείς καθημερινές προπονήσεις εδώ και 3 εβδομάδες. 
Ο Κένταυρος Αγριάς συμμετέχει στον 4ο όμιλο σύμφωνα με την κλήρωση, με τους αγώνες να  διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου. Θεωρείται η πιο "αδύνατη" ομάδα του ομίλου, με αντιπάλους τη Bitola, από τα Σκόπια, τον Φοίβο Συκεών (4η θέση στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα), τον Φαίακα Κέρκυρας (11η θέση στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα) και τον Δικέφαλο Αστέρα (11η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Αττικής). 
Το πρόγραμμα αγώνων του Κενταύρου Αγριάς έχει ως εξής: 
Δευτέρα 7/7/2014 10.00  Bitola - Κένταυρος Αγριάς

Δευτέρα 7/7/2014  18.00  Κένταυρος Αγριάς - Δικέφαλος Αστέρας

Τρίτη  8/7/2014      11.00 Φαίακας Κέρκυρας - Κένταυρος Αγριάς  
Τετάρτη 9/7/2014  11.00  Κένταυρος Αγριάς - Φοίβος Συκεών  
Η 16μελής αποστολή του Κενταύρου Αγριάς αναχωρεί για την Αργολίδα το πρωί της Κυριακής με τις ευχές όλων μας για καλή επιτυχία. Το Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς ευχαριστεί τον κατάστημα - κομμώσεις του κ. Μούτου Γιώργου, για την προσφορά αθλητικού υλικού στην αποστολή του συλλόγου μας.