Logo
Print this page

Ρίχνεται για 10η φορά στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος ο Βολικάκης

Ο Χρήστος Βολικάκης ρίχνεται τη Μ. Πέμπτη στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος πίστας, που ξεκινά την Τετάρτη (12/4) στο Χονγκ Κονγκ και θα αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, οποίος μάλιστα αναμένεται να γίνει σύντομα και πατέρας, θα αγωνιστεί στο σκρατς όπου σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται στη θέση Νο10. «Είναι το δωδέκατο παγκόσμιο πρωταθλημα που θα αγωνιστώ. Από το 2005 μέχρι και φέτος είμαι παρών ανελλειπώς, εκτός από το 2016 που αναγκάστηκα να απουσιάσω λόγω της επέμβασης που είχα κάνει στη μέση» δήλωσε στο Sportsfeed από το Χονγκ Κονγκ ο Βολικάκης που είχε πολύ καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς το καλοκαίρι στο Ρίο, ενώ κέρδισε και το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στο elimination.

Στο παγκόσμιο του Χονγκ Κονγκ θα αγωνιστεί στο σκρατς, εκεί όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. «Όλα θα εξαρτηθούν από τις επιθέσεις μέσα στην κούρσα και ενδεχομένως στο τελικό σπριντ. Η πίστα του ποδηλατοδρόμιου είναι καινούργια και καλή, αλλά διαφορετική από τη δική μας στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά« τόνισε ο Βολιώτης ποδηλάτης που θα αγωνιστεί στις 13 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη).

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]