noodles volos banner

Ποδηλατικός γύρος της Λίμνης Κάρλας την Κυριακή 29/5

Την Κυριακή 29/05/2016 θα διεξαχθεί ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Κάρλας, που διοργανώνει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Στεφανοβικείου στις 09:00πμ.
Θα υπάρχουν δύο διαδρομές:
1 η Διαδρομή 4 χλμ. Στεφανοβίκειο-Ριζόμυλο από τον παλιό δρόμο που συνδέει τα δυο χωριά.
2 η Διαδρομή 47 χλμ. Στεφανοβίκειο-Λίμνη Κάρλα-Κερασιά- Κανάλια-Λίμνη Κάρλα-Ριζόμυλο.

Στην Κερασιά θα υποδεχτούν τους ποδηλάτες μέλη του τοπικού Συλλόγου και της Τοπικής Κοινότητας προσφέροντάς τους αναψυκτικά σε μια ολιγόλεπτη στάση. Στον τερματισμό, στην πλατεία Ριζομύλου θα γίνει απονομή μεταλλίων και μια μικρή γιορτή προς τιμήν των αθλητών που θα συμμετέχουν.
Για τους ποδηλάτες από το Βόλο θα υπάρχει φορτηγό στο χώρο του ΚΤΕΛ στις 7:30 πμ για τη μεταφορά των ποδηλάτων στο χώρο εκκίνησης και εκεί θα επιστραφούν μετά τη λήξη της ποδηλατοδρομίας. Στόχος της κδήλωσης, πέρα από την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και την αναβάθμιση της ποιότητας υγείας και ζωής των δημοτών, είναι επίσης και η γνωριμία με τον τόσο σημαντικό υδροβιότοπο της Κάρλας καθώς και η τουριστική προβολή της νεοσύστατης λίμνης. Δηλώσεις συμμετοχής στο ΚΕΠ Βελεστίνου από 08:00 έως 14:00 καθημερινά.