noodles volos banner

Χιονογιορτή φυτωρίου καταβάσεων 2017 για τον ΕΟΣ

Με τη «Χιονογιορτή 2017» οι αθλητές του φυτωρίου καταβάσεων του Ε.Ο.Σ Βόλου ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπονήσεών τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.

 Με εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση στήθηκε ο αγωνιστικός στίβος στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.  Εκρηκτικό πνεύμα επέδειξαν οι ανερχόμενοι αθλητές των αλπικών αγωνισμάτων, καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις, γλιστρώντας με επιδεξιότητα στην λευκή πίστα. Ο συναγωνισμός δεξιοτεχνίας και γνώσεων χειροκροτήθηκε θερμά και σκόρπισε πολλά χαμόγελα.

 Όλοι αναδείχτηκαν νικητές και τα επινίκια αποδόθηκαν σε πλουσιοπάροχο μπουφέ που παρέθεσε Ε.Ο.Σ Βόλου, απογειώνοντας τη γιορτινή διάθεση. Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ Βόλου, κ. Καλτσογιάννης, συνεχάρη τους μικρούς αθλητές και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο σύλλογο και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ απηύθυνε στον κ. Αλέκο Καμπύλη για την παραχώρηση του ακινήτου του, στον πρόεδρο του χιονοδρομικού κέντρου του Πηλίου για την άψογη συνεργασία και τη θέρμη που αγκαλιάζει τον Ε.Ο.Σ Βόλου, αλλά και στους προπονητές, που ως μέντορες κληροδοτούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην επόμενη γενιά των πρωταθλητών.