noodles volos banner

Δεύτερη η Ιωάννα Ταστσόγλου στο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού με αφορμή τη συμμετοχή της αθλήτριάς του Ιωάννας Ταστσόγλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην τεχνική κατάβαση, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου στις 18 και 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Παίδων-Κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων με διοργανωτή σύλλογο τον Ε.Ο.Σ. Βόλου.

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με την αθλήτριά του Ιωάννα-Αφροδίτη Ταστσόγλου, η οποία για άλλον έναν αγώνα φέτος επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση και το υψηλό τεχνικό της επίπεδο, ανεβαίνοντας τη δεύτερη μέρα των αγώνων για πολλοστή φορά στο βάθρο! Κατέλαβε τη 2η θέση στην τεχνική κατάβαση (σλάλομ SL), αποτέλεσμα που την κατέταξε στη δεύτερη θέση της συνολικής βαθμολογίας της Ε.Ο.Χ.Α. και της εξασφάλισε για 4η συνεχή χρονιά τη συμμετοχής της με την Ελληνική Ομοσπονδία στο διεθνή αγώνα του Abetone της Ιταλίας, μια γιορτή για τους καλύτερους παίδες-κορασίδες από όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο!

Την πρώτη μέρα στη γιγαντιαία κατάβαση (GS) ένα «γλίστρημα» στην αρχή της κούρσας στάθηκε μοιραίο και στέρησε από την εξαιρετική κατά άλλα αθλήτριά μας ένα ακόμα μετάλλιο. Μαζί της στην προσπάθεια αυτή, ο προπονητής του συλλόγου και πατέρας της κ. Στ. Ταστσόγλου, μέλη του συλλόγου και του Δ.Σ. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στον αγώνα έδωσαν το παρών περί τους 120 αθλητές από 17 σωματεία από όλη την Ελλάδα της δύναμης της Ε.Ο.Χ.Α.

Ευχόμαστε στην αθλήτριά μας καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες στην αθλητική και προσωπική ζωή της!

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού - Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας»

1tastsoglupilio

2tastsoglupilio