noodles volos banner

Φοβερή εμφάνιση από τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Εκπληκτική εμφάνιση των μικρών αθλητών του ΕΟΣ Βόλου στο Πρωτάθλημα κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Στο αγώνα συμμετείχαν όλοι οι Χιονοδρομικοί Σύλλογοι της Νότιας Περιφέρειας της Ελλάδος που καλλιεργούν το άθλημα της χιονοδρομίας με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριές τους και συνολικά σαράντα οκτώ αθλητές, ενώ ο ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε με την πολυπληθέστερη ομάδα και συγκεκριμένα με έντεκα αθλητές και αθλήτριες. 

Η συνεργασία και βοήθεια του Χιονοδρομικού Κέντρου              Πηλίου, Διοίκησης και Στελεχών για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα ήταν σημαντική και ο ΕΟΣ Βόλου τους ευχαριστεί για την αρωγή τους, όπως επίσης ευχαριστεί την ΕΒΟΛ και τον πρόεδρο Νικήτα Πρίντζο για την ευγενική χορηγία.

Στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παγκορασίδων: 2η Ασβεστά Άννα, 4η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 5η Μακρυγιάννη Δήμητρα, 13η Σκιαθίτη Ελένη και 16η Παπακυρίτση Μαρία.

Κατηγορία παμπαίδων: 1ος Παπακρίβος Βασίλειος, 2ος Κλαψόπουλος Γεώργιος, 12ος Γεωργίου Ζαχαρίας, 13ος  Στραπάτσας Κωνσταντίνος, 16ος Γκοντουράς Βασίλης και 22ος Μαρκόπουλος Ιωάννης.

Στη γιγαντιαία κατάβαση οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παγκορασίδων: 1η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα, 2η Ασβεστά Άννα,  7η Μακρυγιάννη Δήμητρα, 14η Σκιαθίτη Ελένη και 16η Παπακυρίτση Μαρία.

Κατηγορία παμπαίδων: 1ος Παπακρίβος Βασίλειος, 5ος Κλαψόπουλος Γεώργιος, 7ος Γεωργίου Ζαχαρίας, 12ος  Στραπάτσας Κωνσταντίνος, 17ος Γκοντουράς Βασίλης και 18ος Μαρκόπουλος Ιωάννης.

 

 

Last modified onWednesday, 22 February 2017 05:59