noodles volos banner

Με πέντε χιονοδρόμους στην Αυστρία, στο Διεθνές Πρωτάθλημα Εφήβων

Οι αγώνες γίνονται στο Ομπερτίλιαχ και ακολουθεί η Γερμανία. Η Εθνική μας ομάδα εφήβων και νεανίδων, με 6 χιονοδρόμους στην σύνθεσή της βρίσκεται στο Ομπερτίλιαχ της Αυστρίας, όπου μετέχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα Εφήβων (Junior IBU Cup) που διεξάγεται εκεί. Ακολούθως η ελληνική αποστολή την οποία αποτελούν οι αθλητές Ν. Μαυρίδης, Π.  Παπάσης, Γ. Τσούλης και Ν. Τσουρέκας, οι αθλήτριες Μ. Τσακίρη και Γ. Νιμπήτη, θα πάει για αντίστοιχους αγώνες (Διεθνές Πρωτάθλημα Εφήβων) στο Άμπερ της Γερμανίας (18-20/12).

Μαζί τους είναι και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Α. Τσακίρης. Το Junior IBU Cup είναι ένας νέος αγωνιστικός θεσμός στον οποίο η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά με στόχους αφενός την εισαγωγή των νέων αθλητών σε διεθνείς αγώνες Διάθλου και αφετέρου τη διάκριση των πιο έμπειρων και μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητριών. Τέλος, οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν κριτήρια επιλογής για τον αθλητή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2016.
Η Εθνική μας εφήβων, νεανίδων μέχρι την Τετάρτη, 09/12, βρισκόταν στην Ριντάνα της Ιταλίας όπου και προετοιμάσθηκε το τελευταίο 10ήμερο (από τις 01/12) για τις παραπάνω σημαντικές εκδηλώσεις.