noodles volos banner

Δεύτερος ο Κυριαζής στο Πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου

Ο Κλεάνθης Καραμίχας στους άνδρες και η Μαρία Τσακίρη στις γυναίκες ήταν οι νικητές στο Πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου, στα 7 χλμ. και 5 χλμ. με τρέξιμο, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο νέο κέντρο Διάθλου Μετσόβου, στις Πολιτσές, στην θέση Βλάχα.

Ο Κλεάνθης Καραμίχας (ΜΕΤ) ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε τον καλύτερο χρόνο στο τρέξιμο (31:57,5) αλλά και τις λιγότερες ποινές (εννέα) στη σκοποβολή. Ακολούθησαν στην δεύτερη θέση ο  Βολιώτης Δημήτρης Κυριαζής (ΒΟΛ) και στην τρίτη ο Απόστολος Αγγέλης (ΜΕΤ).

 

Η Μαρία Τσακίρη (ΔΡΑ) πήρε και επίσημα τα σκήπτρα από την δεύτερη στην κατάταξη αδελφή της Παναγιώτα Τσακίρη (ΔΡΑ). Χωρίς προβλήματα κέρδισε, εύκολα τον αγώνα με χρόνο 28:12,5 και τέσσερις ποινές και «απολαμβάνει» τον τίτλο της καλύτερης ελληνίδας αθλήτριας. Την τριάδα συμπλήρωσε η Παναγιώτα Κωνσταντινίδου (ΔΡΑ).

 

Στις παιδικές ηλικίες ο Παναγιώτης Παπάσης (ΜΕΤ) και Ελίζα Αναστασιάδου (ΝΑΟ) δικαίωσαν τον τίτλο των φαβορί και κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στα 3 χλμ. με 13:27,3 (1 ποινή) και 16:39,4 (3 ποινές) αντίστοιχα, ενώ στους Παμπαίδες και Παγκορασίδες οι Τριαντάφυλλος Μπούμπας (ΜΕΤ) και Μαρία-Κωνσταντίνα Μαυρίδου (ΔΡΑ) ήταν οι νικητές των 1.000 μέτρων. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με αγώνες δρόμου για μικρά παιδιά και ενήλικες.