noodles volos banner

Kαλύτερο πλασάρισμα σε Masters για Παρισάκη/Μαναβή

Το καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας τους σε Masters πανηγύρισαν στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας οι Δήμητρα Μαναβή/Ιωάννα Παρισάκη, οι οποίες κατέλαβαν τη 4η θέση στην κατηγορία γυναικών. Έστω και αν δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, κόντρα στις Παρασκάκη/Τσοπούλου, οι νεαρές πρωταθλήτριες έφυγαν χαμογελαστές από τον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, ατενίζοντας με αισιοδοξία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ22 και τις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις.
«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την 4η θέση που κατακτήσαμε στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας. Είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε τόσο ψηλά σε Masters. Κάναμε κακή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά συνολικά είμαστε ευχαριστημένες», είπε η Ιωάννα Παρισάκη, που είχε μόνο θετικά σχόλια και για το επίπεδο της διοργάνωσης στο Ammos Beach Bar:
«Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική από όλες τις απόψεις, δεν είχαμε κανένα παράπονο. Δεν είχαμε ξαναέρθει εδώ και μας άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να γίνονται αγώνες μπιτς βόλεϊ δίπλα στη λίμνη, μπροστά σ' αυτό το τόσο όμορφο τοπίο».
Παράλληλα, μίλησε για τους επόμενους στόχους που θέτει μαζί με την συμπαίκτριά της, αφού δεν αρκούνται στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο πρόσφατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20:
«Φέτος έχουμε πετύχει αρκετούς από τους στόχους μας. Πήραμε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20, φτάσαμε στην τελική φάση και μάλιστα μπήκαμε στην τετράδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και τώρα κοιτάμε τις επόμενες διοργανώσεις. Αρχικά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ22, την ερχόμενη εβδομάδα στα Σκόπια, όπου θα πάμε για άλλο ένα μετάλλιο, και κατόπιν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο».