Logo
Print this page

Oι ειδικές διαδρομές του Rally Almyros παίρνουν ονόματα χορηγών

Άκρως επιτυχημένη η συνέντευξη τύπου για το ‘’3ο Rally Αλμυρός 2018’’, που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο «Αρχοντικό» στο δάσος Κουρί, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, παρουσία δημοσιογράφων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας, κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα , ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, κ. Ρούσσας Αργύρης, και οι κύριοι χορηγοί του αγώνα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του Ο.Μ.Α.Θ. κ. Μόσχος Ιωάννης, που αφού έκανε μία αναδρομή στην ιστορία του αγώνα, συνέχισε με την αναλυτική παρουσίαση, τις ειδικές διαδρομές και το πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τους κύριους χορηγούς, δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως όλο και περισσότερα brands εμπιστεύονται την προβολή τους στο Rally Αλμυρός.

Για πρώτη φορά βαπτίζονται με ονόματα χορηγών οι δυο Ειδικές και για το 3ο Rally Almyros, ονομάζονται Ειδική Roussas Νηές και Ειδική Ι. ΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Αγ. Θεόδωροι-Πτελεός- Σούρπη. Παρόντες και οι μεγάλοι υποστηρικτές του αγώνα sovel, Elisabeth Cruises, Bryant Taste and Coffee, Peugeot Πολυχρονίδου, express service, Gas group Pelagiadis.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν κατά σειρά η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα, που τόνισε τα οφέλη που αποφέρει το ‘’3ο Rally Αλμυρός 2018’’ χαρακτηρίζοντας το υγιές φαινόμενο, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η ομιλία του Δημάρχου Αλμυρού κ. Εσερίδη, που στάθηκε στα έμμεσα οφέλη, στην πληρότητα των τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής τις ημέρες του αγώνα καθώς και στο γεγονός πως αρκετοί αθλητές έχουν επιλέξει τις παραθαλάσσιες περιοχές του Δήμου για τις διακοπές τους.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, κ. Ρούσσας  Αργύρης, στις δηλώσεις τους ανέφερε μεταξύ άλλων και την ομαλή μετάβαση του αγώνα από τις ορεινές περιοχές του Δήμου στις παραθαλάσσιες και στάθηκε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Ο.Μ.Α.Θ.

Τέλος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η αφίσα του αγώνα με τους χορηγούς να παίρνουν τον λόγο, δηλώνοντας ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έχουν δει να γίνεται μέχρι στιγμής, αδημονώντας για την τέλεση του αγώνα και εκφράζοντας την στήριξη τους και στις επόμενες διοργανώσεις.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]