noodles volos banner

Ο Γιώργος Μαγγιδάς του Ο.Μ.Α.Θ. στην ανάβαση Κύμης

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με ένα rally και μία ανάβαση σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν ισχυρή παρουσία.

Έτσι μετά το rally Φθιώτιδος που προσμετρήθηκε και στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Ελλάδας και συμμετείχαν τρεις αθλητές του σωματείου, σειρά παίρνει η ανάβαση Κύμης με ένα αθλητή του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχει στον αγώνα που προσμετράται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων.

Στο rally Φθιώτιδος και πιο συγκεκριμένα στο ασφάλτινο αγώνα ο Άλκης Ρέντης κάθισε στο δεξί κάθισμα του Γιάννη Πλάγου με Honda Civic Type-R, με το μικτό πλήρωμα να τερματίζει τρίτο στη γενική κατάταξη και πρώτο στην F2 και στην κατηγορία του, διεκδικώντας τη δεύτερη θέση γενικής μέχρι την τελευταία ειδική, έχοντας αντιπάλους με σαφώς δυνατότερα αυτοκίνητα.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και οι Σταμάτης Μιχαήλ-Διανέλλος Μπαλωτης με Peugeot 106, που παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα οδήγησαν σαφώς καλύτερα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της κατηγορίας τους.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην ανάβαση Κύμης, όπου ο Γιώργος Μαγγιδάς (φωτό) θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10 με Peugeot 106.Ο νεαρός οδηγός έχει συμμετάσχει και στους δύο αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος, μετρώντας μία δεύτερη και μία τέταρτη θέση και θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε μία χρονιά προσαρμογής του.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο rally Φθιώτιδος και εύχεται στον αθλητή που θα συμμετάσχει στην ανάβαση Κύμης καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.