noodles volos banner

Έγινε η κοπή πίτας και ο ετήσιος χορός της ΛΑΒ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην κοσμική ταβέρνα “ΓΚΑΖΙ” την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και του ετήσιου χορού του Αθλητικού σωματείου ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν αθλητές, μεγάλοι και μικροί, παλιοί και νέοι, κριτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου, τοπικοί άρχοντες της πόλης, Βουλευτές του Νομού αλλά και Διοικητές όλων των σωμάτων ασφαλείας, σε μια γιορτή,  με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Δημ. Γαρουφαλιάς στο καλωσόρισμά του ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΚΟΠΗ, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς τον σύλλογο, ώστε να διοργανώνει επιτυχημένους αγώνες.

Έκανε δε μια σύντομη αναφορά σχετικά με τους αγώνες του 2017, οι οποίοι διεξήχθησαν  όλοι με μεγάλη επιτυχία, ξεκινώντας από το Ράλλυ Κένταυρος και εν συνεχεία στην Ανάβαση Πορταριάς, οι οποίοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και διάδοση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή μας.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησαν οι απονομές που έχει καθιερώσει ο Σύλλογος, στους Πρωταθλητές.

Αντώνης Σταφυλοπάτης: 1η θέση στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΛΑΣΗΣ FORMULA SALOON TURBO-2

Κώστας Βασταρδής: 4η θέση στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ FORMULA SALOON 2017

Μίλτος Αγγλόπουλος: 4η θέση ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ ΡΑΛΛΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποστόλης Μακάριος: 4η θέση ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ

Ραφαήλ Ζουμπουρλής: 1η θέση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΖ3

Αθανάσιος Χούρλιας ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΑΡΤ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SENIOR

Τυχερός της βραδιάς, ο Γεώργιος Κλείτσας, ο οποίος βρήκε το φλουρί της πίτας. Επίσης, τέσσερις τυχεροί αθλητές του συλλόγου, οι Μαγγιδάς Ιωάννης, Περγάμαλης Γεώργιος, Αντωνοβαρδάκης Γεώργιος και Αναστασίου Μάκης, κέρδισαν έκπτωση στη συμμετοχή τους σε αγώνες του σωματείου για το 2018.

Για το 2018 η Λέσχη θα διοργανώσει τον Πρωταθληματικό αγώνα ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ  στις 9-10 Ιουνίου και  την Πρωταθληματική Ανάβαση Πορταριάς στις 8-9 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η ΛΑΒ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις βολιώτικες επιχειρήσεις-καταστήματα για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο κλήρωση.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με ασφάλεια και πολλές διακρίσεις.