noodles volos banner

Το Σαββατοκύριακο με 33 συμμετοχές το Rally Almyros

Το Rally Αλμυρός 2017 έρχεται το διήμερο 17-18 Ιουνίου και φέτος ξεπερνά κάθε προσδοκία φτάνοντας συνολικά τις 33 συμμετοχές. Αν και κάποιοι μπορεί να σταθούν στην απουσία πολλών τετρακίνητων αυτοκινήτων, το Rally Αλμυρός 2017 αναμένεται να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, αφού ποιος μπορεί άραγε να αγνοήσει τον Γορίτσα με Mitsubishi Lancer Evo X ή τον Παναγιωτόπουλο με Subaru Impreza; Αυτοί οι δύο δε θα έχουν εύκολο έργο για τη γενική, αφού ο Γεροδήμος έρχεται “αγριεμένος” με το Opel Astra H OPC και ο Γιώργος Περγάμαλης με Sierra καραδοκεί.

Στην C3 σίγουρα οι Γιάννης Πλάγος με Honda Civic Type-R και Νίκο Βάτσο με Renault Clio R3  είναι τα φαβορί όχι μόνο για την κατηγορία τους αλλά και για τη γενική, με τον  Αλέξη Μουρίκη να δοκιμάζει σε πανελλήνια πρώτη το νέο του όπλο.

Δύο μίνι εμφύλιοι, ο ένας ανάμεσα στα Ibiza των Ανδριτσάκη και Λάκη και ο άλλος ανάμεσα στα Golf των Νταή και Ντιντή, που θα δουν να σπρώχνει ο ένας τον άλλο στην κορυφή. Μπακιρτζόπουλος, Μπαξεβανάκης και Αναστασοβίτης θα είναι εκεί στο κυνήγι της κορυφής, με τους δύο πρώτους να κάνουν αναγνωρίσεις το προηγούμενο βροχερό Σαββατοκύριακο και τον τρίτο να κατεβαίνει από Παρασκευή, για να εξοικειωθεί με τις ειδικές.
Στην C4 μπορεί οι συμμετοχές να είναι λίγες, αλλά άκρως ποιοτικές. Ξεκινώντας από τον πιο μακρινό, ο Περάκης θεωρείται το μεγάλο φαβορί κόντρα στους τοπικούς Διαμαντή και Μυλωνά που δε θα πέσουν αμαχητί, έχοντας ο πρώτος τρομερή εμπειρία, ο δεύτερος γνώση των ειδικών, αφού ξεσήκωσε κόσμο και πέρσι. Κανείς δε λησμονεί τον Ζάχαρη με το πανέμορφο Peugeot 106 KC, που έδειξε πέρσι να βελτιώνεται ειδική την ειδική.
Στην C, όπως είναι λογικό, ο περσινός νικητής Μαργαρώνης φαντάζει φαβορί. Αν τελικά επικρατήσει, δεν θα το κάνει ούτε φέτος εύκολα, αφού με ίδιο αυτοκίνητο θα συμμετάσχουν ο Θεοφανίδης, που όπου δηλώνει συμμετοχή αυτόματα χρίζεται φαβορί για τη νίκη και ο Θανάσης Τσιτσιγιάννης που ξέρει τις ειδικές καλύτερα ίσως από τον καθένα λόγω εμπλοκής του στην οργάνωση.

Φυσικά κανείς δεν ξεγράφει τα δύο Ε9, καθώς τόσο ο Δήμου με Polo όσο και ο Παρασκευάς με Swift τρέχουν, για να νικήσουν, με τον δεύτερο να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση πέρσι, ενώ και ο Μαγγιδάς γνωρίζει πώς να πάρει ό,τι καλύτερο από το 106 του.

Στην C6 ξεκινώντας από τη Ν2 οι Μπενούκας (νικητής στο Αττικό), Μιχαήλ (δεύτερος πέρσι), Κορνελάκης (που θέλει εκδίκηση από την ειδική των Αγίων Θεοδώρων) και Πολυχρονόπουλος (που χτυπάει τριάδα σε κάθε αγώνα) αναμένεται να κυνηγιούνται από τα πρώτα μέτρα προς τέρψιν των Αναστασίου και Πατατούκου που μπορεί να χρειαστούν λίγα χιλιόμετρα, για να βρουν τα πατήματα τους, αλλά μετά θα είναι και αυτοί στο παιχνίδι του βάθρου.

Φυσικά η Α5 μπορεί να έχει λίγους αλλά εξαιρετικούς. Σίγουρα η προϊστορία του Λεσιώτη με Peugeot μιλάει από μόνη της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Μανούσκος και Δαμασιώτης με Yaris δε θα παλέψουν για τη νίκη της κατηγορίας (ας μην ξεχνάμε πως πέρσι ο τελικός νικητής της C6 ήταν ο Μπέρτζεμης με Yaris).

11symmetoxes rally

 

Last modified onFriday, 16 June 2017 09:13