noodles volos banner

Σε Βόλο και Πήλιο τον Οκτώβριο το 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Άρχισαν,ήδη οι προετοιμασίες για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 4ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 και που θεσμοθέτησε για πρώτη φορά στην ιστορία το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" (Ελασσόνα-Θεσσαλία) και η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) το έτος 2012.

Το Ράλι αυτό υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία, πλέον, με την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), που εγγυάται την τήρηση όλων των προδιαγραφών που προβλέπονται  και την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ ,της ΛΕΚΟΒ και του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο αυτό γεγονός για το χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης, που έχει ξεπεράσει από την πρώτη στιγμή τα σύνορα της Ελλάδας, ξεκίνησε το 2012 και διατηρείται ως θεσμός στη Θεσσαλία και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον εκατοντάδων ελληνικών και ξένων πληρωμάτων, χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική και διεθνών προδιαγραφών διοργάνωση, σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχών, την άριστη φιλοξενία από τους φορείς της Θεσσαλίας και τις τοπικές κοινωνίες και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών Δήμων που το αγκαλιάζουν κάθε χρόνο.
Το αυθεντικό Ιστορικό Ράλι Ολύμπου αλλάζει κάθε χρόνο τις διαδρομές του, έτσι ώστε όλη η Θεσσαλία, αλλά και οι όμορες Περιφέρειες να εντάσσονται στις διαδρομές του. Το βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, ο φετινός απόλυτος προορισμός. Η πρωτοτυπία που από πέρυσι καθιερώθηκε από τους διοργανωτές προκειμένου το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου να διατηρεί τη φρεσκάδα του,  με την επίσκεψη στη Δεσκάτη Γρεβενών, στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα συνεχίζεται και φέτος, αφού η εκκίνηση και ο τερματισμός της 1ης μέρας (Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015) θα γίνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας στο Βόλο,ε νώ οι διαδρομές που κόβουν την ανάσα θα γίνουν σε όλο το Πήλιο που θα έχει την τύχη να φιλοξενήσει πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα που σπάνια συναντά κανείς στους δρόμους. Ο τερματισμός θα γίνει όπως πάντα στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας στις πλαγιές του Ολύμπου, μετά από ειδικές διαδρομές σε μεγάλα υψόμετρα που κόβουν την ανάσα.