noodles volos banner

Φιλανθρωπίες με ξένα λεφτά κάνουν τα πρωτοπαλίκαρα του Μπέου

  • Ο ΣΥΔΙΣΑ αγόρασε 200 εισιτήρια για τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος με την Εθνική Ελπίδων

Τα φιλάνθρωπα αισθήματα που τον διακατέχουν, αλλά που πληρώνουν οι δημότες όχι μόνο του Βόλου αλλά ολόκληρης της Μαγνησίας έδειξε ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Μαγνησίας, η διοίκηση του οποίου διορίζεται από τους Δήμους της Μαγνησίας.

Με την υπ’ αριθμόν 22/2018 (ΑΔΑ: ΩΨΠΞΟΕΘ0-Η32) απόφαση του ΣΥΔΙΣΑ που ελήφθη σε συνεδρίαση που συμμετείχαν μόνο τα τρία μέλη που διορίζονται από τον Δήμο Βόλου, αποφασίστηκε να αγοραστούν 200 εισιτήρια για τον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξάγεται σήμερα στο ΕΑΚ Βόλου μεταξύ της αγαπημένης ομάδας του Αχιλλέα Μπέου, ΝΠΣ Βόλος, και της Εθνικής Ελπίδων, με κόστος μόλις 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη την περασμένη εβδομάδα αποκλειστικά από τους δημοτικούς συμβούλους Βόλου Γιώργο Πράττο, Στέφανο Κάλλη και Κώστα Γανωτή, που συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή “…λαμβανομένου υπόψη ότι ο πυρήνας της λειτουργίας του Συνδέσμου είναι εξόχως κοινωνικός και αυτό πρέπει να εκφράζεται με τη στήριξη δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας, όπως η συγκεκριμένη, ο Πρόεδρος εισηγείται την προμήθεια 200 εισιτηρίων του εν λόγω φιλανθρωπικού αγώνα υπέρ της ενίσχυσης του Ορφανοτροφείου Βόλου και την διανομή αυτών (μέσω των Δήμων-Μελών του) σε σχολεία της Μαγνησίας, προκειμένου οι μαθητές να ευαισθητοποιηθούν στην κατεύθυνση της υποστήριξης και ενίσχυσης σχετικών κοινωνικών δομών…”.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη απόφαση ενίσχυσης της συγκεκριμένης ομάδας την οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι στηρίζει ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, πήρε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ αγοράζοντας 200 εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα που διεξήχθη μεταξύ ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου και πάλι. 

ΝΑ σημειωθεί ότι πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου είναι ο πατέρας του αντιδημάρχου Βόλου και μέχρι πρότινος ασκούντα χρέη Δημάρχου Θάνου Θεοδώρου, Κώστας.

Δείτε την απόφαση έτσι όπως αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”

 

 

Last modified onThursday, 05 April 2018 01:50