noodles volos banner

Ο Πιεμπονγκσαντ δεν έδωσε ακόμη έγκριση για τον Δώνη

Η επαναλαμβανόμενη αναβολή στην επίσημη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη, έχει δημιουργήσει διάφορα σενάρια. Βέβαια αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενο, καθώς εδώ και δύο εβδομάδες η υπογραφή του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού και των συνεργατών του πηγαίνει από μέρα σε μέρα. 

Σύμφωνα με την Livesport αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ και όχι στον Παναθηναϊκό και τον Δώνη. Συγκεκριμένα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει πάρει με ηλεκτρονική μορφή τα έγγραφα για την επικείμενη συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό, προκειμένου να τα ελέγξει, όπως προβλέπει η συμφωνία του με τον Αλαφούζο.  Ωστόσο, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν έχει δώσει ακόμη την έγκρισή του και στην ΠΑΕ περιμένουν τη συγκατάθεσή του. 

Την ίδια ώρα, αναμονή επικρατεί στο τριφύλλι για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και ακόμη κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες 20 μέρες για τη μεταβίβαση των μετοχών. Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Νταμπίζα, αυτός βρίσκεται σε αναμονή και έχει έτοιμο και εναλλακτικό πλάνο για την περίπτωση που η κατάσταση είναι ως έχει διοικητικά.