noodles volos banner

Κάιπερς: Δεν πάω στην ΑΕΚ, γιατί δε με σέβεται

Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση μεταγραφής του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ! Έγκυρη βελγική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του 20χρονου επιθετικού (με τα 22 γκολ φέτος στη Football League), ο οποίος αποκαλύπτει το οριστικό ναυάγιο μετακόμισής του στην Ένωση, ρίχνοντας καρφιά προς τη διοίκηση της ΠΑΕ!

«Δε θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε», τα λόγια του Κάιπερς, την ώρα που οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει για το deal, αλλά προφανώς ο παίκτης δε δέχθηκε τους όρους του συμβολαίου που του προτάθηκαν.

Στο ίδιο κείμενο, δε, φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα... χώνει άγρια στην ΑΕΚ! «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».