noodles volos banner

Έφυγε ο Χιμένεθ, κοντά σε Ουζουνίδη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα το "διαζύγιο" με τον Μανόλο Χιμένεθ. Στην Ένωση τονίζουν πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ισπανού και κάνουν ειδική μνεία για την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα προπονητή μας Μανόλο Χιμένεθ. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον ενάμιση χρόνο της επιτυχημένης συνεργασίας μας, αλλά και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας μετά από 24 χρόνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη γράψει το δικό του μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Amigo Manolo, hasta la vista!"

Στα γραφεία της Ένωσης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μαρίνος Ουζουνίδης προκειμένου να έχει την τελική συζήτηση για ν' αντικαταστήσει τον Ανδαλουσιανό και να είναι ο νέος τεχνικός των "κιτρινόμαυρων".

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ο Εβρίτης τεχνικός είναι εξαιρετικά πιθανό να βρει γρήγορα τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

 

Last modified onFriday, 25 May 2018 15:30