noodles volos banner

Τελεσίγραφο στον Χιμένεθ για απάντηση μέχρι την Κυριακή

Οι μέρες περνούν και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ακόμη πει το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση συνεργασίας. Οι επαφές του Ανδαλουσιανού προπονητή με τη Λας Πάλμας έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της «Ένωσης» που περιμένουν από τον ίδιο να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση απαντώντας μέσα στην εβδομάδα. 

Ο Χιμένεθ δεν έχει… συγκινηθεί ούτε από την πρόταση της Λας Πάλμας, ούτε από το ενδιαφέρον της Μάλαγα, αφού δε φαίνεται να έχει καμία πρόθεση να δουλέψει στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του. Όμως η στάση του δείχνει πως ίσως κάτι να περιμένει από τη La Liga, είτε από την ομάδα της καρδιάς του, τη Σεβίλλη, είτε από κάποιον άλλο σύλλογο με φιλοδοξίες. Ίσως στην αναβλητικότητα του Χιμένεθ να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την οικονομική πρόταση της «Ένωσης». 

Η ΑΕΚ όμως δεν μπορεί να περιμένει. Υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα σχεδιασμού, μεταγραφικά και όχι μόνο, που εξαρτώνται άμεσα από το θέμα του προπονητή κι αυτό πρέπει να κλείσει… χθες. Γι’ αυτό και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ουσιαστικά δώσει ένα τελεσίγραφο στον 54χρονο προπονητή και περιμένουν το αργότερο μέχρι την Κυριακή να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του. Αν όχι, θα στραφούν σε άλλες λύσεις για τον πάγκο.

Last modified onFriday, 25 May 2018 09:30